Zákon o odpadoch potrebuje reformu
Od 1.1.2013 bude platiť zákon z 19.10.2012, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 223/2011 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Najvýznamnejšie dopady novely.