Obnoviteľné zdroje energie - súčasný stav - Šinský, Peter
Problematika obnoviteľných zdrojov energie v podmienkach Slovenskej republiky. Závery zasadnutia Európskej Rady pre obnoviteľné zdroje, ktoré sú záväzné aj pre SR. Jednotlivé možnosti obnoviteľných zdrojov energie a ich využívanie.