Contemporary changes in city's growth - Rutkowska-Gurak, Anna
Vplyv súčasných zmien vo svetovom hospodárstve na ekonomiku regiónov a miest. Súčasné podmienky rastu miest. Mestá a globálne zmeny. Charaktetistika technologických parkov v Poľsku.