Komunikácia a jej nástroje využívané v pracovnom procese - Kedrová, Jana
Klasifikácia komunikačných nástrojov. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, aké komunikačné nástroje sú v podnikoch využívané v súčasnosti, ako sú s komunikáciou v jednotlivých podnikoch spokojní prichádzajúci zamestnanci a akým spôsobom by ju navrhovali zlepšiť.