Kreatívne odvetvie Módne návrhárstvo v SR - Parízková, Jana
Jedným z kreatívnych odvetví je módne návrhárstvo. Charakterizácia módy a módneho návrhárstva, zosumarizovanie ich vývoja v SR. Autori mapujú inštitucionálne prostredie módneho návrhárstva v SR, jednak organizácie podporujúce slovenských módnych návrhárov, ako aj rôzne udalosti, kde môžu prezentovať svoje kolekcie. Ďalej analyzujú možnosti štúdia v oblasti módneho návrhárstva v SR, či už na stredných alebo vysokých školách.