Klastre a organizácie destinačného manažmentu ako faktor konkurencieschopného cestovného ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Pôsobenie klastrov cestovného ruchu a organizácií destinačného manažmentu na Slovensku. Obe partnerstvá môžu mať značný vplyv na rozvoj konkurencieschopnosti CR a pokiaľ pôsobia v tom istom regióne, je nevyhnutná ich vzájomná spolupráca.