Vliv ekonomické krize na vývoj zadluženosti domácností v České republice - Kučera, Lukáš
Hlavné dôvody, pre ktoré sa české domácnosti zadlžujú. Vývoj celkovej zadlženosti českých domácností v rokoch 2005–2010. Skladba zadlženosti. Podiel celkovej zadlženosti domácností na ich celkovom príjme. Budúci vývoj zadlženosti domácností v ČR.