Výber a správa miestnych daní v Spojenom kráľovstve - Baláži, Peter
Systém financovania územných samospráv, posilňovanie daňových príjmov obcí a vlastných daňových príjmov vyšších územných celkov, zavedenie nového spôsobu finančného vyrovnávania bežných príjmov a výdavkov územnej samosprávy. Príklad financovania územnosprávnych celkov v Spojenom kráľovstve.