Logistické parky v realitných fondoch - Škriniar, Pavel, 1979-
Slovenské fondy investujúce do nehnuteľností zhodnotili majetok investorov v priemere o 4,9 percenta za rok, pričom za uplynulé tri roky to bolo 3,64 percenta ročne.