Dohody a odvody po novom - Balgová, Ľubica
Od 1.1.2013 vstúpi do platnosti nový Zákonník práce, ktorý prinesie množstvo zmien. Odvody z prác vykonávaných na dohodu. Vyššia odvodová zaťaženosť firiem ako aj administratívna náročnosť. Povinnosť prihlásiť pracovníkov pracujúcich na dohodu do všetkých poisťovní. Rozlišovanie dohodárov podľa rôznych kritérií.