Lehčený polyuretan v obalové technice - Vítek, Miloslav
Využívanie ľahčených plastických hmôt (Epur) v obalovej technike. Fixačné prostriedky. Balenie do polyuretánovej peny. Penové sáčky (foam-in-bag). Sáčky s obsahom reaktívnych komponentov.