Aspekty globalizácie v kontexte pôsobenia obchodných reťazcov v SR - Kissová, Jana, 1979-
Aspekty globalizácie v obchode. Globalizačné procesy v obchode. Expanzia obchodných reťazcov v Slovenskej republike. Podiel domácich a zahraničných spoločností na celkovom obrate v "TOP 10" v rokoch 2001-2010. Vývoj obratu najlepších obchodných reťazcov "TOP 10" v r. 2001-2010.