Ekonomická incindencia pri zvýšení sadzby DPH - Kurotová, Alona
Meranie daňovej incidencie. Daňová incidencia pri dokonalej konkurencii. Vplyv elasticity dopytu na daňový posun (incidenciu). Úplný presun daňového bremena na spotrebiteľa. Presun daňového bremena na výrobcu. Daňová incidencia pri nedokonalej konkurencii. Monopolistická konkurencia.