Systém environmentálneho manažérstva - Stankovič, Lýdia
Systém environmentálneho manažérstva, ktorý prináša čiastočnú analýzu súboru nástrojov EMAS vhodných pre malé a stredné podniky. Príklady a praktiky vybraných organizácií v tejto oblasti.