Zelený marketing v kontexte trvalo udržateľného rozvoja - Lukačovičová, Zuzana
Vplyv marketingovej komunikácie na trvalo udržateľný rozvoj. Základné pojmy predmetnej problematiky. Segmentácia, motívy, kritériá a bariéry nákupného správania spotrebiteľov z hľadiska trvalo udržateľného rozvoja.