Faktory podmieňujúce rozšírenosť korupcie - Bašteková, Andrea
Testovanie vplyvu vybraných faktorov na rozšírenosť korupcie vo vybraných krajinách svetového hospodárstva. Súbor krajín zostavený tak, aby v ňom boli zastúpené krajiny s vysokou, strednou, ale aj nízkou mierou vnímania korupcie.