Špecifiká distribučného reťazca vo farmaceutickom odvetví v podmienkach Európskej únie - Furdová, Lucia, 1984-
Charakteristika dodávateľského reťazca vo farmaceutickom odvetví. Distribučná logistika farmaceutických produktov v podmienkach Európskej únie. Opatrenia / faktory ovplyvňujúce dodávateľské reťazce v Európskej únii. Výsledky primárneho prieskumu – logistika vo farmaceutickom odvetví.