Súčasný vývoj automobilového trhu a jeho možné konzekvencie pre slovenský automobilový priemysel - Hlušková, Tatiana, 1987-
Súčasný vývoj na automobilovom trhu. Autorka na základe súčasného stavu automobilového trhu identifikuje jeho možné dôsledky pre slovenský automobilový priemysel a určuje determinanty vývoja tohto priemyselného odvetvia na Slovensku.