Analýza a návrhy možností implementácie udržateľného konceptu SZP v slovenskom priemyselnom podniku - Hokina, Janka
Spoločensky zodpovedné podnikanie ako o možná stratégia pre malé a stredné podniky na Slovensku. Východisko pre udržateľnú výrobu a rozvoj podniku, environmentálny prístup a riadenie ľudských zdrojov. Teoretická analýza spoločensky zodpovedného podnikania. Objasnenie základnej terminológie v historickom kontexte. Návrh postupu, ako môže slovenský podnik implementovať, do každodenných činností, udržateľný koncept SZP.