Hayek v RBC podaní - Dujava, Daniel
Konštrukcia a simulácia RBC modelu, v ktorom je produkcia náročná na čas. Rozšírený model vykazuje bohatšiu mechaniku a cyklické správanie, kde je dĺžka periódy rovná dĺžke produkčného procesu. Produkcia náročná na čas umožňuje takto identifikovať dodatočné efekty vedúce k cyklickému správaniu sa ekonomiky.