Perspektívy vývoja eurozóny a SR - Lennerová, Ivana, 1979-
Ciele hospodárskej politiky Európskej únie a Slovenska v rokoch 2012-2015. Hlavné ciele Programu stability Slovenskej republiky do roku 2015. Fiškálna a menová politika Slovenskej republiky. Štrukturálne politiky. Slovensko v procedúre nadmerného deficitu. Perspektívy ekonomického vývoja SR. Perspektívy vývoja vonkajšieho prostredia.