Sociálno-ekonomický rozvoj v EÚ a Slovenskej republike v kontexte stratégie "Európa 2020" - Poláková, Zdenka
Vznik a priebeh finančnej a hospodárskej krízy. Sociálno-ekonomický rozvoj ako východisko z krízy. Ciele stratégie Európa 2020. Implementácia cieľov stratégie Európa 2020 do národných cieľov Slovenskej republiky.