Teoretický pohľad na príčiny finančnej krízy z roku 2008 a dlhovej krízy v Európe - Darmo, Ľubomír, 1984-
Finančná kríza z roku 2008, jej prepuknutie do globálnej hospodárskej krízy a taktiež dlhová kríza v Európe ovplyvnila, ako aj stále ovplyvňuje svetové hospodárstvo. Príčiny krízy z roku 2008, určenie príčin podľa UNCTAD.