Nové trendy v oblasti Corporate Identity v období hospodárskej stagnácie - Šimorová, Lenka
Príspevok približuje trendy budovania základných elementov CI a naznačiť ich budúci vývoj v kontexte pretrvávajúcej ekonomickej krízy.