Výkyvy ekonomickej výkonnosti a nezamestnanosť - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Svetová hospodárska kríza 30. rovkov 20. storočia. Pokles priemyselnej výroby počas svetovej hospodárskej krízy. Miera nezamestnanosti počas svetovej hospodárskej krízy. Súčasná globálna finančná a hospodárska kríza. Miera nezamestnanosti v rokoch 2007-2009.