<An> excursion into the history of paper money and the modern time crises concentrating on the European debt crisis - Turan, Alexander
Príspevok popisuje historický vývoj peňazí ako takých. Tiež formy obchodu, od barterového k modernému súčasnému. Historicky najdôležitejšie formy peňazí. Moderná kríza a monetárna politika centrálnych bánk. Európska dlhová kríza a Európska centrálna banka.