Banková a fiškálna únia ako nový začiatok budovania skutočnej hospodárskej a menovej únie - Líšková, Barbara
Myšlienka vytvorenia bankovej a fiškálnej únie by mohla byť riešením problémov, ktoré vznikli počas dnešnej krízy ako aj začiatkom budovania skutočnej hospodárskej a menovej únie.