Protirečenia tvorby ľudského kapitálu v novej ekonomike - Martincová, Marta, 1955-
Vplyv ľudského kapitálu na ekonomický rast. Investície do ľudského kapitálu. Flexibilita a mobilita pracovnej sily. Vplyv globálnej krízy na zmeny na trhu práce.