Priebeh globálnej finančnej krízy a účinnosť krízových opatrení - Slušná, Ľubica
Príčiny globálnej finančnej krízy. Opatrenia prijaté na zmiernenie dôsledkov krízy. Vplyv krízových opatrení na aktuálny vývoj vo svete.