Moderní metody řízení logistických služeb - Prachař, Jan
Moderné metódy logistických služieb. Metoda riadenia zásob (Efficient Consumer Response). Metoda EDI – elektronická výmena dát (Electronic Data Interchange). Metóda riadenia zásob dodavateľom (VMI – Vendor Managed Inventory). Metóda ABC a JIT ( just-in-time).