Alternatívne modely hospodárstva - Pupala, Ladislav
Prístupy k členeniu a charakteristike základných modelov hospodárstva. Hlavné charakteristiky samosprávneho modelu podniku ako súčasti makroekonomického systému s viacsektorovou vlastníckou štruktúrou.