Porovnanie alternatív ďalšieho fungovania eurozóny - Trnovský, Karol, 1983-
Kríza v eurozóne. Možné alternatívy ďalšieho vývoja eurozóny: eurozóna ostane v nezmenenej podobe, eurozónu opustia európski lídri, eurozónu opustia problémové krajiny, eurozóna sprísni pravidlá, "grefault", "spexit", krízový pesimistický scenár.