Analýza zhodnocovacieho procesu odvetvia počítačové a súvisiace činnosti - Valach, Matej
Analýza vývoja produkcie, hrubej pridanej hodnoty a vývoja ďalších ukazovateľov odvetvia počítačové a súvisiace činnosti. Sledované obdobie - 1993-2006. Vývoj produkcie a spotreby. Percentuálny podiel jednotlivých spotrieb na celkovej medzispotrebe - počítačové a súvisiace činnosti. Medziročné tempo rastu spotreby. Vývoj hrubej pridanej hodnoty a ďalších ukazovateľov.