Novela zákona o odvodovom systéme, účinky a dopady na podnikateľské subjekty - Deáková, Stanislava, 1974-
Zmeny v odvodovom systéme v novele zákona o sociálnom poistení schválenej dňa 10.8.2012 a jej vplyv na zmenu výpočtu a následne výšku odvodov.