Kvalita života nízkopríjmových domácností - Šipikalová, Silvia, 1979-
Príjmové charakteristiky domácností podľa EU SILC. Vývoj mediánu ekvivalentného disponibilného príjmu v rokoch 2007-2011. Indikátory príjmovej chudoby na Slovensku. Miera rizika chudoby podľa ekonomického statusu (2005-2011). Miera rizika chudoby podľa typu domácnosti (2005-2011). Vybrané aspekty kvality života domácností SR.