Energetická stratégia Ruska - Gonda, Vladimír
Hlavné ciele zahraničnej energetickej politiky Ruska. Prioritné smery a rozšírenie svojho vplyvu ruskej energetickej politiky, pomocou konkrétnych energetických iniciatív na európskom energetickom trhu.