Vývoj maloobchodu v Slovenskej republike počas krízy - Knežníková, Monika
Sledovanie vývoja maloobchodu počas hospodárskej krízy v Slovenskej republike. Špecifikácia pojmu maloobchod, jeho trendy a pojem ekonomický cyklus. Príčiny vzniku hospodárskej krízy.