Právne formy podnikania v zahraničí - Hrušovská, Dana, 1964-
Právne formy podnikania v Českej republike, Nórsku a Veľkej Británii. V krajinách Veľká Británia, Nórsko a Česká republika je najpočetnejšou právnou formou podnikania lokálna obdoba slovenskej živnosti. Najrozšírenejšou právnou formou na Slovensku je živnosť, za ňou nasleduje spoločnosť s ručením obmedzeným.