Riadenie výkonnosti - nástroj na zvyšovanie kvality ľudského kapitálu ako nehmotného aktíva - Posoldová, Iveta
Hodnotenie pracovného výkonu. Cieľ a funkcie hodnotenia pracovného výkonu a riadenia výkonnosti. Metódy hodnotenia pracovného výkonu a riadenia výkonnosti. Ako využiť závery z hodnotenia. Budúcnosť hodnotenia.