Marketingové využitie sociálnych médií a meranie ich efektivity - Spišiaková, Mária
Vymedzenie pojmu sociálne médiá. Marketingové využitie sociálnych médií. Hlavné ciele využívania sociálnych médii na marketingové účely. Hodnotenie marketingových programov na sociálnych médiách. Sledovanie návratnosti investícií do sociálnych médií.