Personálny audit ako východisko skvalitnenia nehmotných aktív podniku - Václav, Igor, 1965-
Charakteristika personálneho auditu. História vzniku auditu. Predmet personálneho auditu. Uplatnenie personálneho auditu. Význam a prístupy personálneho auditu. Proces realizácie personálneho auditu.