Manažerské vícekriteriální rozhodování v oblasti řízení lidských zdrojů - Perk, Ladislav
Časť problematiky manažérskeho viackriteriálneho rozhodovania, ktoré možno uplatniť v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Úlohou rozhodovacieho procesu je vybrať také optimálne riešenie, ktoré v rámci možností vyhovuje všetkým kritériám a podmienkam, ale tiež umožňuje dosiahnutie najlepšieho možného výsledku.