Faktory cenové konkurenceschopnosti na příkladu zemí Visegrádské čtyřky - Verner, Tomáš
Popis a vplyv cenových faktorov na národnú a makroekonomickú konkurencieschopnosť. Výskum uskutočnený v krajinách Višehrádskej štvorky v rokoch 1999-2011.