Úloha motivácie vo výučbe ruského jazyka (na príklade mierne pokročilých študentov na Ekonomickej univerzite v Bratislave) - Dziváková, Michaela, 1979-
Spôsob motivácie vo výučbe študentov mierne pokročilých. Učebnica ruského jazyka a učebné texty. Materiálne didaktické prostriedky. Aktivizujúce formy výučby.