Vplyv hospodárskej krízy na marketingový mix maloobchodnej skupiny COOP - Šimorová, Lenka
Vplyv hospodárskej krízy a jej negatívne dopady na podnikateľské subjekty v oblasti potreby zmien marketingového mixu na konkrétnom príklade maloobchodného slovenského družstva COOP Jednota.