Anglicizmy vo výučbe nemeckého odborného ekonomického jazyka - Kanisová, Zdenka
Anglicizmy v nemeckom jazyku. Príčiny preberania anglicizmov do nemeckého odborného jazyka. Anglicizmy vo výučbe nemeckého odborného ekonomického jazyka. Príklady často používaných anglicizmov v nemeckom odbornom jazyku.