Darovať dve percentá zaplatenej dane môžete aj za rok 2012 - Kušnírová, Jana, 1977-
Darovanie časti zaplatenej dane, asignácia dane, predstavuje právo fyzickej alebo právnickej osoby poukázať percentuálnu časť zaplatenej dane organizácii uvedenej v zozname vedenom Notárskou komorou Slovenskej republiky. Podmienky darovania dane sú upravené v paragrafe 50 zákona 595/2003 o dani z príjmov.