Informácie a finančné rozhodovanie - Adamík, Kamil
Spôsob podávania informácie, ktorá je pri rozhodovaní o investícii dostupná, rovnako ako poradenstvo pri finančnom rozhodovaní. Jednotlivé informačné stránky finančného rozhodovania.