[Förderung von Kindern mit Migrationshintergrund: Eine empirische Studie zu Zielen und Massnahmen im Kindergarten] - Štefančík, Radoslav, 1976-
Recenzia na publikáciu nemeckého autora Thila Schmidta. Publikácia vyšla v r. 2012 a je pôvodom dizertačná práca. Autor v nej predstavuje teoretické východiská výskumu správania detí s migračným pozadím v predškolských zariadeniach. V tretej a štvrtej časti autor predstavuje výsledky svojho bádania.