Súčasné možnosti objektívneho hodnotenia finančnej situácie podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Ozrejmenie súčasných možností precízneho hodnotenia finančnej situácie podnikov. Analýza relevantných finančných ukazovateľov, hodnotenie ich vývoja a poznanie slabých a silných stránok podniku.